Category Archives: Albino Gorilla Tray

Albino Gorilla Tray 1.1.9

AlbinoGorillaTray download ikonSå er der en version 1.1.9 af Albino Gorilla Tray

Hent den her(.msi, 474kb)

Change List

  • Man kan nu vælge at gemme sine billeder med et billed-ID i filnavnet, hvis man f.eks. bruger den samme titel flere gange. På den måde vil tre billeder med titlen ‘ølbrik’ blive gemt som ‘ølbrik_123.jpg’, ‘ølbrik_234.jpg’ og ‘ølbrik_345.jpg’ eller lignende. (ideen kom fra Mikkel Petersen Bach i en kommentar til sidste version)
  • Genveje og indstillinger bliver slettet, når man afinstallerer
  • Løst problem med et minimeret vindue ved opstart
  • Fixet encoding i RSS biblioteket fra Codeproject
  • Bruger nu Strong Named Assemblies

Smid endelig bugs og ønsker til nye features i kommentarerne. Dimsen er under stadig udvikling, og bliver brugt som et lille kodeeksperimentarium.

PS:
Albino Gorilla Tray er en lille applikation, du kan køre på din computer, så de billeder du moblogger til Albino Gorilla automatisk og wush wush løbende bliver lagt ned på din harddisk.

Albino Gorilla Tray – Frisk fra aben!

Albino Gorilla Tray 0.9 (BETA) er blevet til over den sidste måneds tid hist og pist i min kalender.

Det er et lille program, der løbende sørger for at downloade billederne fra dit AlbinoGorilla album, så du altid har billederne fra din egen eller en andens moblog på din computer.

Billederne, der bliver hentet er væsentlig større end dem, man kan se i sit webalbum — der nedskaleres til 1024×768, men alt derunder bevarer den originale opløsning.

Dimsen er kraftigt inspireret af podcasternes brug af enclosures, og det var heldigvis ikke noget problem at få albinodrengene til at implementere enclosures i deres RSS-feeds, som programmet så lytter på.

Nå, men nok snakken.

Download Albino Gorilla Tray 0.9

Update 1: Version 1.0 er ude

Update 2: Version 1.1 er ude