Category Archives: Rejser

Hej igen du danske muld/mudder

Don't HonkEr tilbage fra en fantastisk honeymoon i New York!
En del møgvejr og en forkølelseshammer der tog lidt af smagen ud af en 2-stjerners michelin restaurant kunne ikke ødelægge det!

Indtil videre er der et Flickr Set her.
Og der finder man også denne 58 sek video, som er skudt med mit nyindkøbte ultrabillige kodak zi8 lommevideokamera, der går for sølle $180 og altså leverer HD video fra lommen for under en tudse. Det skal der lige eksperimenteres lidt med.

Musikken er The Avett Brothers, som vi var til koncert med på Terminal5, et superfedt spillested på westi Vega-størrelse, lidt mere hærget og med en ekstra balkon. Avett Brothers kan minde lidt om Sufjan Stevens med lidt mere knald på og lidt mere country. Jeg ved ikke hvor store de er i USA men til den udsolgte koncert virkede det som om det var Le Shit.

Lidt om at fiske

Stille fiskenJeg er netop kommet tilbage fra nogle dage i Sverige (v. Göteborg) med familien. De gode efterårsfarver er at finde i skovområder, ikke på Amager.

Fiskede for første gang i måske 20 år, men kunne stadig huske hvordan man sender en spinner afsted. Kunne dog ikke huske hvordan man fik fisk til at tro at det er godt at spise. Så vi blev enige om at søen var død.

Lystfiskeri har potentiale til at være ret Zen, men det blev ikke til mange timer ved snøren.

3 pix

Tilbage fra ferie

Attenti Al Cane!Hjemvendt efter en 11 dages koncentreret afslapper i Lido di Camaiore. Toscana. Italien.

Badeferie med 3000+ siders blandet fiktion (Jonathan Strange & Mr. Norrel, JPod, Quicksilver og temmelig tamme Coalescent)

Hotel Mariani er et hyggeligt lille familiehotel, meget roligt og derfor passende til min tilbagelænede pensioniststil (på google maps).

Tog toget derned, men er stærkt irriteret over at to returbilletter til Italien (godtnok med soveplads på nattoget) skal koste latterlige 7000 kroner. Der er simpelthen for lidt konkurrence eller balance eller retfærdighed eller noget.

Aktiv ferie? Jo, hvis nedkøling i middelhavet og sandaltøfferi tæller.

Kulturrejse? Jo, hvis madkultur og medbragt slamfiktion tæller.

Har smidt en håndfuld Lido di Camaiore skud på Flickr. Der er også nogle billeder fra trinetrine.

Min hjerne er stadig på ferie, så den er omtrent ligeså struktureret som dette bloglindlæg.