Monthly Archives: January 2005

SF for sjov: Pædafogh

paedafogh.pngNu vi er i gang med valgspas: Under overskriften SF for sjov drives der gæk med Fogh.

Et 3D foghhoved kommer med ægte foghcitater, og du kan så give det fjollet hår, mullah-skæg, blå briller, gorillakæber etc.

“SF for sjov” taler ikke til rigtigt til hjernen. Det er ikke skarp politisk satire men folkeligt “se, Anders er en abe!!!!” komik.

Når skurken har langt hår og lilla bluse, så virker han ikke helt så frygtindgydende, så måske er det en form for terapeutisk valghumor.

Når det er sagt, så er det faktisk ret sjovt.

440hz, det handler om kammertonen!

piamaske.pngGodt initiativ.

440hz.dk er et tværpolitisk, kontrapiatistisk projekt, der med skarp tunge langer ud efter Dansk Folkeparti og deres venner.

Filmen er fin og giver dig en klassisk melodi på hjernen.
Så du skriger.
Hele vejen til stemmeurnen.

Update 1: Filmens stil og retorikken generelt minder ret meget om Bush in 30 seconds kampagnen, der var en konkurrence om at lave den bedste politiske reklamefilm mod George W. Bush.

Update 2: Andreas har en fornuftig kritisk betragtning: Holdninger i Anonyme Politisk Bevidste.

MetaUpdate ad 2: Der har været bred kritik af anonymiteten og de har gjort noget ved det. Cool :-)

Nethypnose – nårsomhelst og hvorsomhelst

panikangst.gifNetHypnose.dk

Er din dagligdag præget af irritation, usikkerhed eller dårlige vaner, så løs dine problemer med Nethypnose.dk. Nu kan du købe en professionel terapi behandling til at holde op med at ryge, tabe dig, afvending af stress og meget mere.

Det er nemt at bruge og fungere via Internettet.

Dét er smart!
Og jeg er vild med deres ikoner.
Desuden er det en sikker vinder i den kommende valgkamp. Forestil dig, at partierne placerer bannerreklamer med indbygget hypnose rundt omkring på interwebben!

PS: måske skulle de sælge et retstavningshypnosekursus. Den er i hvert fald helt gal med de sammensatte navneord. Hvem ringer og giver dem et tilbud på en sproglig overhaling? Jeg har ikke tid.

PPS: “Hvis De ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende Nethypnose.dk beder vi Dem forlade sitet.”

Bloglines på smartphone. Cool.

Jeg har installeret en rss feedreader på min telefon (Orange SPV C500), som jeg købte for nogle måneder siden. Men jeg har aldrig brugt den, da der er alt for meget manuelt indtasteri.

I går prøvede jeg for sjov at gå på bloglines gennem telefonens IE webbrowser.
Havde lidt regnet med en ussel oplevelse, men det spiller! Max, som man siger.

Update/uddybning: Jeg bliver lige nødt til at forklare min begejstring. Når man browser internettet med en GPRS dataforbindelse betaler man ikke pr. minut, men for den mængde af data man henter (Orange vil have 15,-/mb, Telmore 10,-/mb). Så hvis jeg skal bladre rundt på eksempelvis Politikens website, betaler jeg ikke kun for den tekst jeg gider læse på min telefon, men også for en skønsom blanding af for mig irrelevant tekst, billeder og mere endnu af den slags. Med deres rss-feeds (se dem hos Angermann) får jeg den billigeste løsning og det nemmeste overblik gennem rss.

Når webbaserede bloglines er at foretrække frem for en dedikeret RSS-feedreader, så er det igen økonomisk. Fusd er en tilsyneladende udmærket rss-klient, men jeg vil kun betale for det, jeg læser. Og kigger man som jeg på rigtigt mange rss-feeds fra tid til anden, men væsentligt færre dagligt, så er man da kun interesseret i at betale for det man faktisk får. Jeg er fra jylland. Når det med økonomien er sagt, så er det her altså også væsentligt hurtigere.

Hjælp ønskes til at såre computers følelser

Jeg læste på et eller andet tidspunkt om en undersøgelse af brugeres hensyntagen til computerens følelser:

  1. En gruppe brugere tester et stykke software, som med vilje er fejlbehæftet på forskellige måder.
  2. Bagefter evaluerer de softwaren med et elektronisk spørgeskema. Halvdelen gør det på den computer, de har brugt til at teste programmet med, og den anden halvdel går over til en anden computer.
  3. Den første gruppe giver markant bedre evalueringer end den anden, og det skulle demonstrere at folk i virkeligheden tillægger computeren følelser, og at man er lidt bange for at såre den.

Ringer det nogen klokker? Jeg kan ikke huske hvor jeg så den. Google hjælper mig ikke. Og jeg har brug for at finde den.

Er der nogen, der kan hjælpe?