Monthly Archives: February 2007

SVN changes som RSS

Hvis du bruger kode fra open source projekter i de ting du laver, kan det være rart at følge med i, hvornår der kommer opdateringer.

Enter Subtlety.

Det er en meget simpel service, der transformerer en subversion-url til et rss change-feed.

Helt konkret har jeg nu subletyficeret kollega Jespers l10n-simplified plugin til rails og den lækre javascript ModalBox (mums til modale dialogbokse on the interweb).

Jeg elsker det.

Og har tabt 87,1% af mine læser på gulvet. Undskyld for det.

Musikalsk update

Har købt nogle nye plader i år. Blandet landhandel med en overrepræsentation af Indie Rock, en genrebetegnelse, jeg aldrig rigtig har forstået, men så kan den jo passende stille sig op i køen bag de andre.

Når der tales om pirateri, så har jeg da som alle andre med en computer da også fået stillet mit musikbehov ved mere tvivlsomme kilder, men efter jeg er blevet sådan en hårdtarbejdende morakker, har jeg fået råd til at betale for min musik og gider ikke det andet længere.

Nu betaler jeg tilbage. Det har jeg det fint med, og hvis Steve Jobs så gør alvor af snakken om at fjerne beskyttelsen (DRM) på store dele af Itunes-kataloget, så er der udsigt til at mine indkøb bliver frigivet til andre enheder end lige hustandens iPod-collection.

Tilbage er der så kun irritationen over en lidt for dårlig lydkvalitet. Men jeg har ikke verdens bedste hørelse, og så er jeg ikke HIFI psykopat — jovist glædes jeg over den lækre lyd, men for mig handler musik ikke primært om Hi Fidelity. Ligesom jeg har det fortrinligt med at læse en god roman på gråt paperbacked genbrugspapir.

Nej, jeg får ikke blogget særligt meget. Men jeg får heller ikke dyrket så meget motion. Eller støvsuget så meget som jeg burde. Og jeg har det med at ignorere min tandlæges telefonbeskeder.

Lover at det bliver bedre. Vil også holde lidt igen med CO2‘en.

Hvem er I dog for nogle mennesker?

For at finde lidt ud af, hvem der læser danske weblogs, har en masse myreflittige mennesker skruet en tværwebloglig undersøgelse sammen. Personligt har jeg haft lidt for travlt og bare kigget på. Men kan også være lækkert nok jo.

Gå til BlogTjek 07 spørgeskema

Og det tager vitterligt max 1 minut. (jeg ved godt, at det er hvad folkene fra Gallup også plejer at sige, men de er fulde af løgn og tager din tid for andres penge, men det er et helt andet men sprængfarligt harcelleringsemne, som jeg nok skal komme tilbage til en dag)

Det primære fokus er weblogs generelt, det sekundære er denne blog.

Læs om undersøgelsen her, hvis det er. Det hele startede på blogforum 2006

Afbryd serveren hos Fair Forsikring

Afbryd serveren hos Fair Forsikring

Skal man vente i et tocifret antal sekunder på at få beregnet sin uhyre komplekse indboforsikring hos Fair forsikring, så er det ikke mere end rimeligt at man har muligheden for at afbryde deres servere.

Jeg forestiller mig en sysadmin der får en sms klokken 03 natten til onsdag og vågner med et “Årh pis!” og kører 15 minutter ind til serverrummet iet eller andet sted i Tåstrup, fordi en eller anden mig blev træt af at vente.

Man har forsøgt at løse et performanceproblem med en dialogboks, der skaber flere problemer, end dem man ville løse.

Vent venligst.

Side: Fair Forsikring – Info om dig.

Håndterer: [Fortsæt]

Afbryd serveren.

Når man tænker på, hvor mange af deres kunder, der skal vente på en pris på den mest udbredte forsikringstype, så er det heldigt at de venter i selskab med den reneste nonsens.

PS: jeg ville gerne sende en mail til dem om mit brok, men de har naturligvis ingen offentlige emailadresser. Hvad det så end går ud på…