Monthly Archives: August 2007

Save the mags

Jeg er på vej til at lave lidt præ-flytningsoprydning og sidder i øjeblikket og lurer på 2 års Wired-magasiner, som jeg død og pine vil af med, men hvis nogen har lyst til at få kulstofbaseret nostalgia ind på hylderne så råb lige op nu og her, ellers bliver de gencyklet. Der er også et års Make.

Bonusinfo: jeg ved at f.eks. Trine Maria har en nærmest komplet Wiredsamling, så hvis du vil være med på dén bølge og der er huller i din reol, så kan jeg også løse det problem.

Det slår mig, at i disse velfærdstider køber man, hvad man vil have, smider det væk man ikke vil have, og undgår at kigge altfor meget tilbage.

Derfor er denne blogpost måske lidt naiv.

Vortex med soundtrack af Figurines

VortexJeg er en meget casual gamer. Spiller ikke meget, og når jeg så spiller, så er det små spil, der er til at overskue og som man godt kan spille lidt bare en gang imellem.

Mobile spil er fantastiske til ventesituationer – Tetris, Bejeweled og Quadrapop har taget mange timer ud af mit liv.

Nu har jeg købt Vortex til min iPod. Det er hidsig breakout i en brønd, det er rasende godt tænkt til iPoddens controller, og da man selv bestemmer soundtracket, hørte jegi dag ny Figurines med overlay af eksploderende sten i 150s.

Good shit.

PS: Hvis du ikke gider det mobile fis, så prøv Desktop Tower Defense, hvis du ikke forlængst har været der. Også et lille hyggespil, der kan spise noget af den tid, du ved, du har altfor meget af.