Monthly Archives: November 2007

Så er der spade igen

ghiii.pngI gymnasiet og året efter brugte jeg mange mange guitartimer foran min Marshall Valvestate 8240, trampende løs på et blandet pedalboard mens Metallica covers blev tæsket igennem.

Så gik min up-moddede discountguitar på pension (jeg havde ikke råd til det vilde grej, så jeg udskiftede pickups og kontroller løbende, som jeg fik penge).

For en måneds tid siden kom min første spillekonsol, en Playstation 3, ind ad døren.

I dag var jeg på posthuset og hente Guitar Hero III: Legends of Rock, komplet med trådløs Les Paul af sort plastik. Så nu er der spade igen.

Det lyder underligt, men w00t, det er fandme sjovt!!

For at få screen time til at game lidt, har jeg i den sidste måneds tid op til flere gange taget mig selv i at stå op klokken 6 for at køre DiRT. Jeg er dog ikke sikker på at Guitar Hero egner sig til før-7 gaming.

Fiery Furnaces på Vega i morgen

Sludrede med en ven på messenger forleden.

Han: “jeg kan se på last.fm at du voldlytter Fiery Furnaces i øjeblikket – skal du til koncerten på vega?”

Nu skal jeg.

Mit gamle koncertkalenderprojekt er i øjeblikket parkeret. Pga altmuligt tid-penge-motivation-blah. Men ikke mindst fordi last.fms recommended events gør det rigtigt fedt og dækker mit personlige behov.

  1. Man kobler sin iTunes konto op mod last.fm, så ens musikvaner bliver registreret.
  2. Recommended events finder så koncerter, der matcher din musiksmag.
  3. Så tager man et iCal feed fra last.fms recommended events og putter ind i Google Calendar.
  4. Og mere enkelt kan det ikke gøres. Nu skulle jeg være mere sikret.

360 mennesker på 30 middage

capgeminilogo.gifCapgemini fik tidligere i år en ny dansk direktør, Kjell Ulmfeldt, en skåning, der har været godt omkring i koncernen i de ca 31 år han har været der.

Traditionen tro skal direktøren møde samtlige ansatte, så i torsdags var jeg med 11 andre kolleger ude at spise med direktør og salgschef.

Henover maden var der så lidt diskussioner af emner som folk synes der var relevante – strategi, kultur, kantine og alt det der man nu synes er en central del af en arbejdsplads.

Det er faktisk en supercool tradtion og nem at implementere – særligt for mindre virksomheder.

Kjell har 360 ansatte han skal igennem. Det er 30 middage og temmeligt mange mennesker. Jeg tror jeg ville dø lisså stille omkring middag 20.

Yndlingstrommer

Head Hunters, Herbie HancockNogle af mine all time bedste trommer er

  1. Watermelon Man, Herbie Hancock, den version der er på Head Hunters pladen. Trommerne falder ind på den skarpeste og sprødeste måde.
  2. Berlin, hele pladen med Lou Reed. Har sagt det før. Overraskelsen er lidt, at den samme trommeslager, Aynsley Dunbar, 14 år senere var det store rytmeæg på et Whitesnake album, jeg hørte en del på engang (men ikke mere) – et faktum, jeg først lige så nu.

Jeg vil nok vende tilbage og opdatere det her indlæg. Måske endda med musik, der ikke er fra 1973, hvor jeg blev født. Mystisk sammentræf i øvrigt.

Nogle andre gode bud?

Tillykke mor

I dag fejrer min mor et 10 års jubilæum af den hårde slags.

Mange jubilæer handler om at man krydser en eller anden linje, og så sætter man sig på sin røv og venter på at folk med runde intervaller kaster blomster efter en.

Æddru, ikke-aktive, ikke-praktiserende alkoholikere har ikke den luksus, og de skal på daglig basis forholde sig til en sygdom, der er socialt stigmatiserende og på mange måder tabuiseret som ind i helvede. I anonyme alkoholikere er fokus ikke på de store runde tal, men i stedet på en enkelt dag af gangen.

Tænker tit på den gruppe af familier, der endnu ikke er nået til at fejre ret meget, og stadig kæmper, hvis de altså har overskuddet til det.

Familier bliver ramt af alkohol, det er ikke kun misbrugeren, der har symptomer. Efter et par omgange i ringen bliver alle grebet af betændte adfærdsmønstre, som er med til at holde situationen fastlåst i et jerngreb af frustrationer, afmagt, skyld, vrede, skam og hvad der findes af ting der gør nas.

Selvom der er gået en del år efterhånden, så er det stadig vigtigt at tage følelsen frem engang imellem så man ikke glemmer. Det er det alt for vigtigt til.

Hej, jeg hedder Christian, og jeg er søn af en alkoholiker.

Tillykke med ti tørre år, mor. Godt kæmpet.