Going to GOTO considered harmful?

Skal til GOTO konference i Århus for første gang i år og glæder mig!

Jeg har i årevis haft lyst til det (dengang det var JAOO), men Öredev har vundet de sidste par gange, da Malmø alt andet lige er lidt mere pendlerorienteretnes.

Nu bliver det en nostalgisk rejse til min gamle studieby og jeg vil mellem tekniske oplæg gå rundt i byens gader og pege med min stok på personhistoriske hotspots.

Programmet?
Der er forskellige strategier for, hvordan man angriber et konferenceprogram.

  1. Gå efter ting, der lægger sig tæt op ad det du arbejder med til dagligt. Det giver dig mulighed for at gå hjem til chefen og demonstrere at han har fået noget for pengene ved at jonglere manisk med ny teknologi
  2. Gå efter ting, der interesserer dig, men som du ikke arbejder med til dagligt. Det kan du bruge til at styre din karriere lidt med.
  3. Gå efter ting, du ikke aner noget om, men kun har hørt om i 140-tegns referater. “Med åbent sind som hyrderne til barnet ind”-style. Hvem ved, måske finder noget i en krybbe, der får dit hovede til at eksplodere.
  4. Gå efter mennesker, ikke talks. Deltag i samtaler i stedet for at lytte til andre, der taler. Det kan lyde en smule uøkonomisk ift den energi, man har brugt på at sammensætte et ret stærkt program.

Mig? Jeg kører mix-n-match af alle strategierne og træffer mange af beslutningerne på dagen, når jeg snakker med menneskerne.

Eneste åbne spørgsmål: Hvor er det motionsløb, der lå sammen med JAOO blevet af?? Jeg havde glædet mig til at løbe med andre kontorstolsjockeys.

(Dem, der undres over titlen ovenfor, læs denneher. )

PS: Disclaimer: jeg deltager med “pressekort” og har forpligtet mig til at poste nogle blogindlæg før, under og efter. Jeg gør det 100% på min egen måde og tænker at det kan medvirke til at få mine fingre til at blogge en smule mere end de plejer — også fremadrettet.

One thought on “Going to GOTO considered harmful?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>